Favicon howto

Sorry, this entry is only available in Magyar.

14 thoughts on “Favicon howto

 1. Szia!

  Nagyszerű az oldalad! Tanácsot kérek, mivel “csak” fotós vagyok, nem programozó. Azt írod:
  “Helyezd el a weboldalad és része közé, vagyis a fejrészbe az alábbi kódot:”
  Hol, hogyan tudom megnyitni az oldalamat? Egy MTML-szerkesztőben? Hogyan csináljam?
  Előre is köszönöm a segítséget! Üdv: Balázs

 2. Már ott elakadtam, hogy feltöltsem a webes gyökérkönyvtárba a favicon.ico fájlt! Az “admin” oldalon csak képformátum feltöltést találok. Most mi a teendő?
  Üdv: Balázs

      1. Sajnos elég nagy a katyvasz a weboldalad kapcsán (php és html kiterjesztésű oldalak keverednek, bár el tudom képzelni, hogy a html kiterjesztésűeket is php generálja) és a gyökérben sem található favicon.png…
       Így elég nehéz lesz segíteni. Nem vagyok Gyurcsók, így a távgyógyítás nem asztalom. Tényleg szívesen segítek, de így évekig fog tartani, főleg, hogy e-mailt sem kaptam.

 3. Kedves Tamás!
  Elnézést a zavarásért. A segítségedet szeretném kérni, mivel jelenleg nem tudom megnyitni az oldalamat. A szolgáltatónak is írtam, és ezt válaszolta:
  “The reason you get the error is because you have deleted your public folder (public_html). To fix this, run ‘Fix File Ownership’ and ‘Fix File Permissions’ which will recreate it. Then upload all files you want visible INTO that folder/directory.

  If this still does not fix the error then please Cleanup/Reload your Account. Please be advised that this will delete all your data so if necessary, make a backup first.”
  Mit kell tennem? Üdv: Balázs

  1. Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal, de azt nem tudom, hogy ez a történet hogyan kapcsolódik a favicon témakörhöz. Az általad rendelkezésre bocsátott információ nem elég a megoldáshoz, kérlek, írd meg levélben, hogy milyen szolgáltatóról van szó és milyen jellegű hozzáféréssel rendelkezel a tárhelyedhez. Ne itt válaszolj, kérlek!

   Update:
   Ha ugyan az a Balázs vagy, akkor értem a kapcsolódást, de még mindig kevés az információm ahhoz, hogy segítsek. Ha budapesti vagy, akkor szívesen találkozom személyesen is, hogy megoldjuk az ügyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *